Beweegschrijfmat

Vol trots en enthousiasme presenteren we het allereerste fysieke product van Beweegwereld. Maak nu kennis met de unieke Beweegschrijfmat!


 

26 voorgedrukte stoplichtletters om gemakkelijk het juiste letterspoor te schrijven met je wijsvinger, zacht stoepkrijt, Kitpas krijtjes of Stabilo Woody's

 Ideaal te combineren met de animaties en werkbladen van de stoplichtletters uit Beweegwereld. 

 De mat is op de vloer te gebruiken om op te schrijven, mikken en springen maar heeft tevens handige ringen om deze op te hangen. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden om spelenderwijs en bewegend te leren.

 

Speelsuggesties:

 * Letters mikken met een pittenzak en die vervolgens schrijven op de mat.

 * Woorden springen en daarna schrijven op de mat en in het klein op papier.

 * Letter verstoppen onder een pittenzak en met die letter een woord schrijven op papier.

 

 Er zijn 3 verschillende versies beschikbaar: 2 in verbonden schrift en 1 in blokschrift. 

Wil je aan de slag met de cijfers, tellen en rekenen? Kijk dan hier voor de Cijfermat. Kijk ook eens naar onze veelzijdige blanco Regenboogmat

Bestellen:

De Beweegschrijfmat is te bestellen voor de prijs van 70 euro excl. btw (84,70 euro incl. btw). Bestellen kan door een email te sturen naar: info@beweegwereld.nl met je bestelling, je naam, verzendadres, evt. afwijkende factuurgegevens en voor een bestelling uit België ook het btw-identificatienummer. Heb je vragen of suggesties dan horen we het ook graag per mail. 

Extra informatie:

* De mat is gemaakt van stevig PVC (en niet vergelijkbaar met bijvoorbeeld tafelzeil) en de afmeting is 125 bij 125 cm.

* De mat wordt na betaling van de factuur binnen 1 week verzonden.

* In Nederland en België zijn er geen verzendkosten. 

* Je ontvangt per mail een PDF document met verschillende oefensuggesties om de Beweegschrijfmat te gebruiken. 

* Gebruik alleen stoepkrijt, Kitpaskrijtjes of Stabilo Woody's om op de mat te schrijven. We adviseren lichte kleuren en zelf even te testen.

* Maak de mat direct na gebruik eenvoudig schoon met warm water. Wrijf hem daarna direct goed droog met een Clean Dry droogdoek of Jemako Droogdoek om een gekleurde waas te voorkomen. 

* Gebruik alleen als het echt nodig is een sterk verdund sopje van een mild schoonmaakmiddel.

* Bij voorkeur alleen met sokken of gymschoenen op de mat.

* Bewaar de mat opgerold om kreukels zo veel mogelijk te voorkomen. 

* Beweegwereld is niet verantwoordelijk voor schade aan de mat door het gebruik.


N.B. Deze blogpost is niet gesponsord maar geschreven uit enthousiasme en ter inspiratie. Soms staan er links in naar handige artikelen die te koop zijn bij een webshop. Dit kunnen gewone links zijn maar ook zogenaamde affiliate links die werken met Cost per sale (CPS). Er wordt aan Beweegwereld een kleine vergoeding betaald als de klant een artikel koopt via de link in dit blog.

 Alle inhoud (teksten, afbeeldingen, bestanden) op deze website en intellectueel ontwerp van deze website is eigendom van Beweegwereld. Het is niet toegestaan om (delen) van de inhoud te kopiëren of te (her)publiceren in welke vorm dan ook. Het is wel toegestaan om links naar artikelen op deze website te publiceren met bronvermelding.