Cadeau tips voor prikkelzoekers

Speciaal voor alle wiebelaars en friemelaars. Cadeau tips voor kinderen die meer behoefte hebben aan zintuigelijke informatie om zich prettig te voelen en goed te kunnen functioneren.

Skippybal; voor extra beweging binnenshuis zoals rollen op de buik en stuiteren op de billen

Stuiterei; klein maar o zo fijn om mee te spelen en experimenteren

Jumpspot; heerlijk springen en zo je lijf beter voelen

Stekelbal; ideaal om de handen alert te maken voor het schrijven of om heerlijk mee te friemelen of een massage te krijgen

Rolplank; sjees over de gang of oefen huiswerk door het te verspreiden door het huis

Kauwketting; speciaal voor kinderen die hun kleren of nagels kapot bijten

Plankpad; wiebelplank waarmee je al wiebelend games kunt spelen

Springelastiek; voor extra beweging bij slecht weer, zet twee stoelen tegenover elkaar en je kunt van start

Balanskussen; staand het evenwicht oefenen of om beter geconcentreerd te kunnen lezen of zittend aan tafel tijdens het eten

Pinart; heerlijk om eindeloos figuren mee te maken en kan kalmerend werken

N.B. Deze blogpost is niet gesponsord maar geschreven uit enthousiasme en ter inspiratie. Soms staan er links in naar handige artikelen die te koop zijn bij een webshop. Dit kunnen gewone links zijn maar ook zogenaamde affiliate links die werken met Cost per sale (CPS). Er wordt aan Beweegwereld een kleine vergoeding betaald als de klant een artikel koopt via de link in dit blog.

 Alle inhoud (teksten, afbeeldingen, bestanden) op deze website en intellectueel ontwerp van deze website is eigendom van Beweegwereld. Het is niet toegestaan om (delen) van de inhoud te kopiëren of te (her)publiceren in welke vorm dan ook. Het is wel toegestaan om links naar artikelen op deze website te publiceren met bronvermelding.