10 cadeautjes voor de ruimtelijke oriƫntatie

Is je kind bijna jarig of staat de decembermaand voor de deur? In deze lijst vind je originele en uitdagende cadeautjes om spelenderwijs de ruimtelijke oriëntatie te stimuleren. Belangrijk voor o.a. het leren schrijven, rekenen en tekenen.

Magnetisch speelgoed als Smartmax met staven en ballen of de veelzijdige Magnatiles of de geweldige magnetische Connetix knikkerbaan

Kapla; ontwerp de mooiste bouwwerken

Time shock; kijk naar de vorm en stop deze zo snel mogelijk in het juiste gaatje

Cubissimo; prachtig en uitdagend spel voor kinderen vanaf een jaar of 7

Tangram; deze versie is magnetisch dus verschuift niet en is ook handig voor onderweg

Smartgames als Bunny Boo voor peuters, Roodkapje voor kleuters en Jump in'  voor oudere kinderen stimuleren tevens het logisch denken en de concentratie

Puzzel; grote vloerpuzzels zijn voor jonge kinderen erg uitnodigend

Speed Cups; erg leuk om met het hele gezin te spelen

Hubelino; knikkerbaan die op Duplo past

Brikkon; houten bouwplaat waar je met Lego de mooiste dingen op kunt bouwen

N.B. Deze blogpost is niet gesponsord maar geschreven uit enthousiasme en ter inspiratie. Soms staan er links in naar handige artikelen die te koop zijn bij een webshop. Dit kunnen gewone links zijn maar ook zogenaamde affiliate links die werken met Cost per sale (CPS). Er wordt aan Beweegwereld een kleine vergoeding betaald als de klant een artikel koopt via de link in dit blog.

 Alle inhoud (teksten, afbeeldingen, bestanden) op deze website en intellectueel ontwerp van deze website is eigendom van Beweegwereld. Het is niet toegestaan om (delen) van de inhoud te kopiëren of te (her)publiceren in welke vorm dan ook. Het is wel toegestaan om links naar artikelen op deze website te publiceren met bronvermelding.